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At the April 30, 1996 meeting of the Missouri Ethics Commission, your request for an
opinion was considered. The following is in response to your question: Is it legal for a
person using their personal vehicle and being reimbursed for mileage by a county or
state to display campaign signs on the vehicle while using the vehicle for county or state
business?

It is the opinion of the Missouri Ethics Commission, for purposes of matters under
Chapter 115 RSMo, that when an individual is being reimbursed for the use of that
individual’s vehicle by a county or other political subdivision, the vehicle becomes like a
county vehicle. Therefore, putting a political sign on such vehicle would appear to be a
violation of section 115.646 RSMo. The Ethics Commission cannot opine on whether
or not it is otherwise legal to have the sign on the vehicle.

If you have any further questions, please feel free to contact this office.

Sincerely, _

Charles G. Lamg i

(Acting) Administrative Secretary NOTICE

CGL:bd Anyone examining this advisory opinion should

be careful to note that an opinion of the Misso'ufi
Ethics Commission deals onty with the specific
request to which the opinion responded and only
as to the law as it existed at the date of the
response and cannot be relied upon for any other
purpose orf in any other manner.



