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At the August 27, 1996 meeting of the Missouri Ethics Commission, your request for an
opinion was discussed. The following is the Commission’s response to your question:

Can my firm be awarded a state training services contract while I am also a
commissioner on the state Board of Mediation?

From the information presented in your letter, the Commission stated that it would be
acceptable for your firm to be awarded the bid if open and competitive bidding is
utilized, yours is the lowest bid, and no attempt has been made to use your position to
gain any special monetary benefit for either yourself or your firm.

For your further information, your attention is drawn to sections 105.452(4)(5) and
105.454(1), RSMo.

If you have any further questions, please feel free to contact this office.

Sincerely,

Charles G. Lamb, Ph.D. NOTICE
(Acting) Administrative Secretary
: Anyone examining this advisory opinion should
MCR:bd be carefui to note that an opinion of the Missouri
Ethics Commission deals only with the specific
request to which the opinion responded and only
as to the law as it existed at the date of the
response and cannot be relied upon for any other
purpose oF in any othar manner.



