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At the June 5, 2001 meeting of the Missouri Ethics Commission, your request for an oplmon was
discussed. The following is the Commission’s response to your question:

Is it a conflict of interest for a county commissioner to vote on a pay increase for an elected
official who is a brother-in-law?

From the information presented to the Commission, the Commission determined that it is not a
violation of the conflict of interest laws as set out in sections 105.452, 105.454 or 105.458,
RSMo, for an elected official to vote on a pay increase for a brother-in-law.

Sincerely,

Executive Director

MCR:bd NOTICE

Anyone examining this advisory opinion should
be careful to note that an opinion of the Missouri
Ethics Commission deals only with the specific
request to which the opinion responded and only
as to the law as it existed st the date of the
response and cannat be refied upon for any other
purpose or in any other manner.



